Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Børneis

Årets nyhed anno 2023! En del af vores kunder har efterspurgt det, og vi har nu efterkommet deres ønske. Derfor får du nu en vaskeægte Børneis fra Kastbergs.

Basen i Kastbergs Børneis består af en base af lækker jordbæris, som tilsættes hakket hvid chokolade samt lækker krymmel. Den er lækker og let at gå til for børn i alle aldre.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Jordbær fra Samsø i børneisen

Stor efterspørgsel på Børneis

Gennem en længere periode har vi modtaget forespørgsler på en decideret “Børneis” fra flere af vores kunder, da de gerne ville have et produkt, der var let at sælge til børn. Det var vigtigt, at det var en is, der ikke var for kompleks og syrlig.

Det er altså blevet til en is lavet på en base af vores Kastbergs Jordbæris lavet på jordbær fra Samsø Bær, der giver den en smag af ægte dansk sommer. I isen bliver der bl.a. blandet hakket hvid chokolade, som har til formål at give isen et lækkert sødt præg, som når man dypper et jordbær i smeltet hvid chokolade. Til sidst indeholder isen som sagt lækker krymmel, der tilføjer både farve og knas, som børnene helt sikkert vil elske.