Lækker Bananasplit lavet på håndskrællede bananer og Kastbergs egenudviklede karamelsauce

Banana Split

Denne klassiker er rig på smag af rigtige bananer

Joachim Kastberg har lavet hans version af den klassiske dessert - Banana Split - som er lavet med frisk mælk og fløde og ikke mindst modne bananer samt karamel- og chokoladesauce

God til dessert

God til isvafler

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Kastbergs egenudviklede karamelsauce

Egenudviklet karamelsauce

Helt bananas

Nogle vil sige, at det er en gal mands værk. Vi kalder det bare ordentlighed, for når vi laver Kastbergs Banana Split skal det gøres rigtig. Så naturligvis bruger modne bananer, for modne bananer smager mest af banan. Alle bananer skal håndskrælles og laves til is i løbet af 20 minutter. Det tager lidt tid, men smager helt rigtigt.

Når vi har skrællet bananerne og lavet det til bananis, bygger vi bananasplit isen op i 3 lag, med et lag bananis, en tyk stribe saltet karamelsauce og en skefuld chokoladesauce, forsigtig blandet sammen til et lag banana split. Denne proces gentages yderligere 2 gange, alt sammen med håndkraft.

Joachim med en palle bananer, der skal håndskrælles og siden tilsættes isen.