Kastbergs lækre Havtorn Sorbet er dejlig frisk og syrlig

Havtorn Sorbet

Komplicerede og skønne havtorn fortolket af Joachim Kastberg i en skarp og frisk sorbet.

En frisk, syrlig og utrolig cremet sorbet, der enten kan gå godt med en sød dessert eller nydes for sig selv med stor entusiasme.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Vegansk

Lokale råvarer

Kastbergs bruger masser af frugt og bær, inklusiv de syrlige havtorn, som indgår i denne sorbet

Masser af bær

Sorbetens proces

Havtorn bærrene bliver taget ud til optøning, strøet med sukker og blendet i produktionen, hvorefter de blendede havtorn bliver sorteret i en maskine, og saften tilsættes vand og tørstoffer, som tilsammen bliver til en skarp og syrlig sorbet. Denne sorbet smager af præcis, hvad der er i den, og det er dejlige friske havtorn bær.

Her kan man i korte træk se, hvordan vi laver havtorn sorbet