Hindbær Sorbet med cremet konsistens og indtrængende smag af lækre hindbær

Hindbær Sorbet

Cremet konsistens og indtrængende smag af lækre hindbær

En frisk og intens sorbet lavet af dybrøde hindbær. Blendet og frasorteret kerner, hvilket efterlader denne sorbet ren og naturlig.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Vegansk

Lokale råvarer

Bare lækre hindbær, intet andet

Masser af bær

Processen

Hindbær vokser vildt i det meste af Europa og har indgået i vores diæt i flere hundrede år. Måske fordi, at hindbær er en lækker frugt, som både kan være sur og sød, afhængig af hvor modne de har været ved høsten.

Naturligvis bruger vi hindbær i Kastbergs Hindbær Sorbet, hindbærene får vi frosne, og som med flere af vores øvrige sorbeter, optør vi altid 10 kgs hindbær i en 20 liters spand, med et lag sukker på, som sikre at hindbærene har den rette sødme. Når hindbærene er optøet, blender vi dem, inden vi sorterer kernerne eller frøene fra, for at kunne lave den lækreste og cremede hindbær sorbet.

Kastbergs Hindbær Sorbet har den rette balance af syrlighed og sødme, som gør den velegnet i en vaffelis eller som i en dessert kombination med eksempelvis en chokoladekage, som Tarte au Chocolat eller Gateau Marcel.

Sådan ser det ud, når kastbergs hindbær sorbet tappes ud af is-maskinen