Kastbergs lækre is med smeltet hvid chokolade

Hvid Chokolade

Kastbergs version af is med hvid chokolade er både lækker og cremet.

Simpelt og lækkert, Kastbergs dejligt cremede flødeis tilsat flydende hvid chokolade fra Callebaut. Isen bliver lagt i 3 lag og chokoladen æltet møjsommeligt ind i isen med håndkraft.

God til dessert

God til isvafler

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Sådan ser det ud, når bøtterne bevæger sig rundt på bordet som små myrer, når vi ligger hvid chokolade i lag.

Solidt håndværk

Callebaut Chokolade

Hos Kastbergs er vi vilde med chokolade, og vi elsker egenudviklede råvarer. Derfor er den hvide chokolade brugt i denne is udviklet af Joachim Kastberg i samarbejde med chocolatiers hos Callebauts udviklingsafdeling i Paris.

Lækker hvid chokolade som sidenhen smeltes og ligges i isen.