lækker, cremet jordbær sorbet lavet på danske jordbær fra Samsø

Jordbær Sorbet

Cremet konsistens og intens smag af jordbær fra hele modne jordbær

Kastbergs Jordbær Sorbet er en absolut favorit blandt både vores kunder og medarbejdere. De solmodne sukrede honeoye jordbær får i sorbeten lov til at tale for sig selv, og sorbeten smager af lige præcis, hvad der er i den. Og det er jordbær.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Vegansk

Lokale råvarer

Idylliske jordbær marker, hvorfra Kastbergs får sine jordbær

Jordbær fra Samsø

Danske Jordbær

For mange er noget af det bedste ved sommeren, søde friske danske jordbær, som kan nydes fra stilk, med mælk på er en af tusinde andre måder. Hos Kastbergs elsker vi også danske jordbær, og har søgt i flere år for at finde de helt rigtige bær, som vi kan anvende i vores Kastbergs Jordbær Sorbet.

På Samsø dyrker de sorten Honeye, som er meget velegnet til jordbærsorbet, for det udemærker sig ved at være fuld af smage og farve. Samtidig er mikroklimaet på Samsø, aldeles fantastisk til dyrkning af Jordbær.

Så hvert år køber vi den sene høst af Honeye jordbær fra Samsø, som sikrer at vi kan levere jordbærsorbet lavet på de bedste jordbær vi kan finde, året rundt.

Forud for hver produktion, optør vi de frosne bær med et lag sukker, en proces som provokerer endnu mere smag frem i jordbærerne. Dette foregår altid med 10 kgs bær i en 20 liters spand, og mange af dem, efterfølgende blendes jordbærene inden det lavet til den lækreste sorbet, med en frisk og intens smag af jordbær.

Kastbergs Jordbær Sorbet er populær blandt børn og voksne, som gerne nyder den fra ishuse som vaffelis eller i restauranter, hvor den er kan anrettes som kugle eller quenelle i et utal af kombinationsmuligheder, men gerne med et element af chokolade.

Her er Kastbergs Jordbær Sorbet blevet brugt til at lave en fantastisk lækker Strawberry Daiquiri