Lækker cremet is med kraftig smag af lakrids.

Lakrids

En lækker lakridsis med dejlig smag af nuanceret lakrids

I denne is har vi den, i brede kredse, meget velkendte smag af lakrids. Denne smag kendetegnes som værende meget kompleks med sin, alt på samme tid, både søde, bitre, salte og syrlige nuancer. Dette giver den, der spiser isen en dejlig nuanceret smagsoplevelse.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Den bedste lakridsrodspulver, som tilsættes isen og giver den gode smag af lakrids

Lakridsrods- pulver

Intens smag

I Kastbergs Lakrids bruger vi 100% lakridsrodspulver til, at give isen den helt rigtige og koncentrerede smag af lakrids.

Lakridsrod kommer fra busken Glycyrrhiza glabra som dyrkes på højsletterne i lande som Iran, Pakistan og Kina. På højsletterne bliver planterne udsat for store temperaturforskelle, hvilket gør den hårdfør og fremprovokere den koncentrerede smag.

Efter tørring, omdannes rødderne til pulver. Dette brune pulver indeholder den lækreste intense smag, som gør lakridssmagen til favorit i mange desserter. Kastbergs Lakrids er velegnet at serverer som kugle eller quenelle.

Joachim er her i gang med at blande lakridsroden i mælken.