Forfriskende og syrlige rabarber sorbet, god som modspil i desserter

Rabarber Sorbet

Perfekt balance mellem sur og sød forener denne cremede rabarber sorbet

Kastbergs Rabarber Sorbet er med sin lækre sofistikerede smag perfekt til en fin dessert, men kan stå for sig selv og nydes med stort behag. Kastbergs Sorbeter er ualmindeligt cremede i deres konsistens, og dette er bestemt med til at forstærke den gode smagsoplevelse.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Vegansk

Lokale råvarer

Lækre friske rabarber, da vi kun bruger de bedste råvarer

Lækre rabarber

Smagen af sommer

Sådan siger flere, at rabarber er smagen af sommer. Måske fordi den er så folkelig, let tilgængelig og høstes flere gange på en sæson. Eller måske fordi smagen er let genkendelig for dens syrlighed, en sur sød fornemmelse med noter af citrusfrugter og smag af svesker, vindruer og umodne æbler. Eller måske en kombination af det hele.

I Kastbergs Rabarber Sorbet er den velkendte syrlige smag til stede, hvorfor den smager frisk og delikat. Syrligheden gør den velegnet i desserter, hvor den giver et perfekt modspil til forskellige chokoladekager med fedme, som eksempelvis en chokolade souffle eller en blødende chokoladekage, som fx Moelleux Chocolat på fransk.

Sorbeten er i sagens natur lavet med rabarbere, som frosne bliver sat til optøning i vores kølerum tilsat sukkert. Sukkeret hjælper med at fremkalde den naturlige sødme, som kommer i modningsprocessen. Efterfølgende blender og sorter vi rabarberne, inden vi laver den til den velkendte lækre og cremede Kastbergs Rabarber Sorbet, som smager så lækkert både i både isvaffel og på en lækker dessert.

Lækre afskårne rabarber