Den klassiske vaniljeis lavet på Madagaskar Bourbon Vanilje

Vanilje

Perfekt balance af cremet, sødme og vanilje

Kastbergs Vanilje Is er lavet med frisk mælk og fløde, blandet til et fedtindhold på 8%. Hertil er det tilsat Bourbon Vanilje Pearls fra Madagascar.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Hos Kastbergs vil vi gerne give inspiration til, hvordan man kan bruge vores is. Her er det en lækker dessert anrettet med Kastbergs Vaniljeis der er på menuen.

Dessert inspiration

Vanilje

Vaniljeisen er lavet på vores batch maskiner, som giver isen en dejlig cremet konsistens, og de store vanilje pearls giver en rig smag af vanilje. Så foruden konsistens og vanilje-smagen har man mulighed for at forme isen til at indgå i velkomponerede desserter som kugle eller quenelle.

Vanilje kan kun dyrkes få steder på jorden, hvor klimaet er helt rigtigt. Vores vanilje kommer fra Madagaskar, hvor man har helt særlige traditioner og metoder for dyrkning af vanilje. Her er man mester i at dyrke vanilje, og den har en særlig rig og kompleks smagsprofil