Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Dean Jespersen
Køkkenchef på Restaurant Gastronomisk Institut på Knudhule Badehotel i Ry. Udlært i 2000 på Hotel Hanstholm, efterfulgt af nogle år i Norge som souschef på gourmetrestauranten ‘De Fem Stuer’, for siden at vende hjem til Restaurant Fureby i Århus, inden etableringen af Gastronomisk Institut med Anders Kalstrup.
Opskrift
Hyldeblomst dessert med hyldeblomst sorbet er en sommer frisk dessert, hvor mouse, vaniljecreme, mørdej og hyldeblomst sorbet, danner en lækker symfoni, der elegant kombinerer det cremede med det frisk og syrlige.
Ingredienser
Sprød mørdej
Hyldeblomst mousse
Vanilje creme
Luftig jordbær chokolade
Myntestøv fra haven på Knudhule
Kastbergs Hyldeblomst Sorbet