Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Nikolaj Wilhardt

Omdrejningspunktet i Nikolajs gastronomiske univers er det franske køkken, som han lærte under sin læretid på den den gastronomiske højborg, Falsled Kro. I dag er Nikolaj Køkkenchef på Molskroens Strandhotel, hvor han serverer fransk inspireret gastronomiske oplevelser.


Opskrift

Molskroens Nytårsdessert

Denne dessert er udviklet i fællesskab af vores dygtige kokke og ismager Joachim Kastberg. Her er det lykkes at lave en top dessert, hvor smag og præsentation går op i en højere enhed, men den er på samme tid let at tilberede for vores kunder nytårsaften.

Ingredienser

Chokoladekugle
Passionsfrugt sorbet
Saltet Karamel is
Passionsfrugt coulis
Karamel sauce