Scoop Koncept

Bliv forhandler af gourmet vaffelis med Kastbergs Scoop Koncept

Billede af joachim med en fryser, som kan købes til scoop koncept

Scoop Koncept

Med Kastbergs Scoop Koncept, kan du komme let i gang med at lave gammeldags vaffelis med Kastbergs Gourmet Is

Vores koncept er simplet, designet til at gøre det let for dig at komme i gang med at sælge is, sorbet og softice i vaffel og bæger til dine gæster. Konceptet indeholder fryser, is og alt i nødvendigt tilbehør.

Fryserne fås i forskellige størrelser, så du har mulighed for at tilpasse det til netop din butik. Nogle har succes med den lille fryser, mens andre har to store frysere for at vise et bredt sortiment. Læs mere om statiske og ventilerede frysere her.

Vi kan åbne en digital mappe med forskellige dokumenter, som du kan bruge til markedsføring ifm. både skilte, digital markedsføring osv. 

Hertil kan man spørge Joachim om skilte, han kan nemlig hjælpe med at få designet tilpassede skilte, som giver optimal synlighed og navigation for gæsterne.

Eksempel på et koncept med 12 varianter

Anskaffelsespris:                             14.495,-
Udsalgsværdi af is:                         15.360,-

Dvs at du betaler 14.495,- for en 12 stk fryser, inklusiv alle artikler fra scoop konceptet og is til en værdi af 15.360. Og når du har solgt medfølgende is, har du betalt det hele af og tjent 865,- Så er du i gang. Alle priser er ex moms

Læs mere om tilbuddet længere nede.

Vores forhandlere er glade for Kastbergs

woody's kaffe og isvogn ved Østre Søbad i Silkeborg

Woodys

“Vi lever af sælge gode oplevelser, hvor højkvalitetsprodukter, beliggendhed og god betjening er omdrejningspunktet. Her passer Kastbergs højkvalitetsprodukter helt perfekt ind”
Fru Dax i hendes hyggelige Café

Fru Dax

“Ikke alene var det let at komme i gang, men produkterne er så meget bedre end andre, at kunderne i byen nu foretrækker at handle her”
Nyhavn 40 ishus i København

Nyhavn 40

“Kastbergs var meget behjælpelige, da jeg startede mit ishus, og med deres scoop koncept er det let at komme i gang. Jeg er placeret på Nyhavn, så jeg skulle gøre noget anderledes for at skille mig ud. Her var Kastbergs perfekt”

Hvad indeholder tilbuddet?

tilbehør til scoop koncept

Hvor stor en fryser vil du gerne have?

8 varianter – Dimensioner (BxDxH): 1045 x 655 x 910 mm
10 varianter – Dimensioner (BxDxH): 1305 x 650 x 895 mm
12 varianter – Dimensioner (BxDxH): 1535 x 650 x 895 mm
14 varianter – Dimensioner (BxDxH): 1775 x 655 x 915 mm

Du kan frit sammensætte dit sortiment som du ønsker blandt vores produkter. Når du køber vores introduktionstilbud på et scoop koncept, får du altid 16x 5L varianter til en detailværdi af ca DKK 15.360,-

1x scooper (isske), 1x serviet dispenser, servietter, vaffelholder, bægere og isskeer.

Vores skilte er alle 50×70 cm, vi har 4 varianter: prisskilte (kugler), fri tekst, image Kastbergs Konge Eskimo, image Kastbergs Chokolade
Vores skilte er alle 50×70 cm, vi har 4 varianter: prisskilte (kugler), fri tekst, image Kastbergs Konge Eskimo, image Kastbergs Chokolade
Adgang til vores database med logo, billeder og videoer.

Soft Shop

Som noget nyt kan vi nu udover alt det sædvanlige, du får med et Scoop Koncept, hjælpe dig med et såkaldt “Soft Shop” koncept. Dette går i al sin enkelthed ud på, at vi sammen med en designer hjælper dig med at tilpasse vores koncept til din butik og sammen skabe det bedst mulige visuelle udtryk for din forretning ud fra dine ønsker.

På denne måde er det let at komme i gang og få både is, fryser og tilbehør samt en pæn forretning, der lokker glade kunder til. 

Vi gør dette fordi, vi har en stor interesse i at du lykkes. For når du lykkes, lykkes vi også.

Checklist og merchandise

Når du driver ishus, er der en masse ting, du skal have styr på, for at sikre en god forretning. Vi har lavet en checkliste med 10 vigtige punkter, som vi anbefaler der arbejdes med allerede inden sæsonstart.

Hertil er der en liste over det merchandise, du kan købe, lige fra de Kastbergs branded isbægre til T-shirts og scoopers.