Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Mango Softice

Cremet og smagfuld mango softice lavet på frugt

Denne NYHED er rigtig nok en fedtfri mango softice, og er lige så cremet og luftig som vores andre softice varianter, men har naturligvis intet mælk i sig. Derfor har den også et lavere fedtindhold i sig, og er både frisk og kraftig i smagen af mango. Dette er Kastbergs helt store nyhed til ishusene i 2024.

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Tropisk og frugtig

Frugtig mango softice!

Bæredygtighed og fødevarer fri for animalske produkter vinder frem, og med det har veganske alternativer til traditionelle fødevarer aldrig været mere populære. En sådan, der er steget i anseelse, er eksempelvis softice lavet på frugtindhold. I vores tilfælde har vi valgt at lave en tropisk og frugtig mango softice, der af ingredienser minder mere om en sorbet end om en traditionel softice på flødeis. Den er således i grove træk baseret på vand, frugt og sukker, og indeholder derfor hverken mælk eller æg.

Mangoen er berømt for sin rige og tropiske smag. Når den laves om til en blød, glat softice, går den fra en eksotisk frugt til en lækker og cremet dessert, der samtidig føles let og forfriskende. Denne mango softice bruger således plantebaserede ingredienser, hvilket giver en endnu mere intens frugtsmag, da der ikke tilføjes kunstig aroma eller overskyggende mælkesmag.

Uanset om det er en varm sommerdag, en festlig begivenhed eller blot en aften hvor søde trang melder sig, passer mango softice perfekt. Den er forfriskende, ikke for tung