Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Rabarber Sorbet

Perfekt balance mellem sur og sød forener denne cremede Rabarber Sorbet

Kastbergs Rabarber Sorbet er med sin lækre sofistikerede smag perfekt til en fin dessert, men kan stå for sig selv og nydes med stort behag. Kastbergs Sorbeter er ualmindeligt cremede i deres konsistens, og dette er bestemt med til at forstærke den gode smagsoplevelse.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Lokale råvarer

Lækre rabarber

Rabarber sorbet - mange anvendelsesmuligheder

Flere siger, at rabarber er smagen af sommer. Måske fordi den er så folkelig, let tilgængelig og høstes flere gange på en sæson. Eller måske fordi smagen er let genkendelig for dens syrlighed, en sur-sød fornemmelse med noter af citrusfrugter og smag af svesker, vindruer og umodne æbler. Eller måske en kombination af det hele.

I Kastbergs Rabarber Sorbet er den velkendte syrlige smag til stede, hvorfor den smager frisk og delikat. Syrligheden gør den velegnet i desserter, hvor den giver et perfekt modspil til forskellige chokoladekager med fedme, som eksempelvis en chokolade souffle eller en blødende chokoladekage, som fx Moelleux Chocolat på fransk.

I sagens natur bruger vi rabarber, som frosne bliver sat til optøning i vores kølerum tilsat sukker. Sukkeret hjælper med at fremkalde den naturlige sødme, som kommer i modningsprocessen. Efterfølgende blender og sorterer vi rabarberne, inden vi laver den til den velkendte lækre og cremede Kastbergs Rabarber Sorbet, som smager så lækkert både i både isvaffel og på en lækker dessert.

Læs her mere om rabarber og vores brug af rabarber samt om flere lækre rabarber desserter. Her kan du bl.a. læse mere om, hvor vi får vores rabarber fra, hvordan vi tilbereder den før brug, samt få flere lækre inspirerende eksempler på, hvordan du kan bruge den i en dessert.