Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Muligvis den bedste Mynte-Chokolade is på markedet lavet på den bedste mynte pasta og egenudviklede mørke chokolade
Frisk mynte smag med tilpas meget knasende Kastbergs Dark Chokolade, nænsomt rørt i isen ved god dansk håndkraft
God til dessert
God til isvafler
Bedst ved ca. -16
Håndlavet
Med mælk og fløde
Lokale råvarer
Det perfekte chokolade knæk
Der er ikke noget, at sige til at mange menneskers favorit is er mynte-chokolade, for hvad er mere lækkert end en smagen af mynte og chokolade.
Når vi laver denne efterhånden klassiske smagskombination til is, lægger vi meget vægt på at anvende den rette mængde af mynte for at isen fremstår cremet, sødlig og forfriskende og med en tilpas mængde knasende egenudviklet mørk chokolade. I linket kan du læse meget mere om, hvorfor Joachim i 2017 valgte at tage hele vejen til Paris for at udvikle sin egen chokolade. Den handler bl.a. om hans forkærlighed for chokolade, at han gerne ville have sin egen, samt at både smag, konsistens og hårdhed skulle være helt rigtig
Mynte-Chokolade isen er i lighed med flere andre is, opbygget i lag, først med et lag mynteis og en skefuld flydende mørk chokolade, som nænsomt er omrørt og fordelt og siden gentaget 2 gange yderligere.
Desuden får vi mælk fra Them Andelsmejeri, som er ejet af en samling lokale gårdejere. Mejeriet i Them får således alt deres mælk indenfor en radius af 30km fra mejeriets placering. Mælkens transporttid er derfor meget kort.