Softice Koncept

Chokolade-softice

Softice Koncept

Kastbergs Gourmet Softice er lavet på de bedste råvarer, som frisk mælk og fløde fra Them Andelsmejeri.

Vi laver softice mix med vanilje, chokolade, jordbærsmag samt en veganer venlig mango softice. De tre første er lavet på 11% mælk og indfrosset allerede dagen efter, mælken er hentet på gården. Det giver den mest friske kvalitet og den længste holdbarhed. Mango softice er lidt ligesom vores sorbeter lavet på frugt, vand, sukker mm. og indeholder derfor ikke mælk, fløde eller andre animalske produkter. Den er dog stadig ligeså cremet, luftig og smagsfuld som de andre softice. Den er derfor et godt alternativ i din isbutik, hvis du gerne vil tilbyde veganske alternativer. 

Vi laver Kastbergs Gourmet Softice med:

Vores forhandlere er glade for Kastbergs Softice

Her ses Café Strandens lækre placering ved vesterhavet

Café Stranden

“Vi har et komplet sortiment fra Kastbergs fordi deres tilgang til råvarer og håndværker matcher vores traditioner helt perfekt”
Fru Dax i hendes hyggelige Café

Fru Dax

“Ikke alene var det let at komme i gang, men produkterne er så meget bedre end andre, at kunderne i byen nu foretrækker at handle bl.a. softice her”

Nyhavn 40 ishus i København

Nyhavn 40

“Kastbergs var meget behjælpelige, da jeg startede mit ishus, og med deres scoop koncept er det let at komme i gang. Jeg er placeret på Nyhavn, så jeg skulle gøre noget for at skille mig ud. Her var Kastbergs med bl.a. softice perfekt”

Her ses en softice maskine

Har du selv en softice maskine er det super fint, men du bør få den tunet til vores softice, så den kører helt perfekt. Du skal kontakte din forhandler herom.
Har du ikke en maskine, anbefaler vi enten Carpigiani eller Taylor softice maskiner. De er super gode, drift sikre og laver en rigtig god softice. De kan købes eller leases af forhandleren.

Er du interesseret i en Carpigiani softice maskine, skal du kontakte Frants Pedersen, ansvarlig for softice maskinsalg på fpe@bentbrandt.dk

Er du interesseret i en Taylor softice maskine, skal du kontakte Henrik Juul, ansvarlig formaskinsalg hos Inter-Gastro på hdj@inter-gastro.dk

Vores skilte er alle 50×70 cm, vi har 4 varianter: prisskilte (kugler), fri tekst, image Kastbergs Chokolade Solbær, image Kastbergs Chokoladeis