Historien om Kastbergs

Drømmer om is

“Lige siden jeg var dreng har jeg været mere end almindeligt interesseret i is” Joachim Kastberg

Joachim har altid vidst, at han ville være ismager. Han har altid drømt om, at lave is af de allerbedste råvarer, man kan opdrive. At lave is, som smager af det, det er, is som folk har lyst til at spise og nyde igen og igen. Is man er stolt af at serverer. Det er drømmen…

 

Midtjyske rødder

Som bare 21 årige startede Joachim virksomheden Kastberg Is i Silkeborg.

I slutningen af 2019 eller 8 år senere, flyttede virksomheden til Lundvej 8 i Herning og bor hos virksomheden Aage Damgaard, som bl.a. står bag restaurantkæden A Hereford Beefstouw.

Kun de allerbedste råvarer er gode nok til vores is.

Kvaliteten af vores råvarer skal være i særklasse og gerne have lokalt ophav. Vores mælk kommer frisk fra Them Andelsmejeri, og flere centrale ingredienser er egenudviklet, såsom vores hyldeblomstsaft, solbærmarmelade, chokolade m.fl.

Gourmet Kvalitet

Med udgangspunkt i de bedste råvarer og solidt håndværk laver is i gourmet kvalitet.

Vi er stolte og ydmyge over at være leverandører til fantastiske hoteller, restauranter, caféer og ishuse.

Min Drøm

I 2012 satsede jeg alt på min drøm. En drøm om at lave is hver dag. En is som restauranter, cafeer, ishuse og glade is-spisere vil nyde at bruge og spise.

Mit mål og min drøm er at lave landets bedste gourmet is.

Min drøm er blevet til virkelighed.
– Joachim Kastberg