Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Sisse Pernille Busk
Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.
Opskrift
En dessert, der forener solbær mousse med kakaobunde, mælkechokolade overtræk, solbær creme, kakao tuille og vaniljeis, formår at skabe en harmoni, der tilfredsstiller selv de mest krævende smagsløg.
Solbær er kendt for deres intense og syrlige smag, som tilfører desserten en forfriskende dimension. Syrligheden i solbær mousse hjælper med at balancere den sødme, der kommer fra de andre elementer i desserten, og tilføjer samtidig en let og luftig tekstur. Desuden får vi gennem kakao bunden en dejlig rigdom og bitterhed samt en substans og struktur til desserten, mens mælkechokolade overtrækket er bidrager med en god sødme der er i kontrast til solbærret. Kakao tuille bidrager med en sprød tekstur kontrast, der modsætter sig de bløde elementer fra mousse og is. Vaniljeisen i sig selv bidrager derimod med e parfumeret sødme.
Ingredienser