Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Sisse Pernille Busk

Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.


Opskrift

Krydrede kammerjunkere, frugt og vaniljeis overhældes med hjemmelavet koldskål

Når det kommer til desserter, er vi ofte på udkig efter den perfekte kombination af smag, tekstur og visuel appel. En dessert, der består af syltede rabarber, friske jordbær, rabarber gelé, krydrede kammerjunkere, hjemmelavet koldskål og vaniljeis, opfylder alle disse krav og mere til.

De syltede rabarber bidrager både med noget syrligt og noget sødt, mens jordbærrene bidrager med en helt naturlig sødme. Kammerjunkere er en klassisk ingrediens i mange danske desserter, og deres knasende tekstur giver en vidunderlig modvægt til de blødere elementer som gelé og is. Når kammerjunkerne krydres med eksempelvis kanel, kardemomme eller muskatnød, får de en ekstra dimension af smag, som tilføjer dybde og kompleksitet til desserten. Hjemmelavet koldskål er en klassiker i det danske køkken og fungerer som en cremet og syrlig base i desserten. Til sidst har vi vaniljeisen, hvis delikate aromaer forstærker smagen af de andre ingredienser, mens dens kolde temperatur giver en forfriskende kontrast til de lune kammerjunkere.

Ingredienser

Syltede rabarber
Friske jordbær
Rabarber gelé
Krydrede kammerjunkere
Hjemmelavet koldskål