Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Patrick "Patu" Habacht
Patu kommer fra Maku Concept kæden fra Solingen tæt på Düsseldorf. Maku er finsk og betyder smag, som er, hvad der forbinder de tre koncepter under Maku Concept, nemlig Weinbar & Cafe, Restaurant & Bar samt Bar & Deli.
Opskrift
Apfel Strudel er ikke bare en dessert; det er en kulinarisk tradition, der forbinder generationer. Oprindeligt fra Habsburgerriget, er denne dessert blevet et kulturelt symbol i både Østrig og Tyskland. Traditionen byder på en fyldig kompot af æbler, rosiner, kanel og sukker, der omhyggeligt pakkes ind i en tynd dej. Denne kombination af smage og teksturer skaber en oplevelse, der hylder både det simple og det komplekse.
Creme Anglaise, en klassisk fransk vaniljesauce, tilfører Apfel Strudel en luksuriøs og fløjlsblød dimension. Denne milde, men rige sauce fungerer som en perfekt kontrast til Apfel Strudlens krydrede æblefyld.
Til sidst får man den aromatiske vaniljeis, der bl.a. bidrager med en dejlig sødme samt en kold kontrast til resten af desserten, der med fordel kan serveres lun.
Ingredienser
Apfel Strudel med kompot af:
– æble
– rosin
– kanel
– sukker