Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Steffen Villadsen
I 2006 blev Steffen uddannet kok og har siden været på en misundelsesværdig rejse som kok. Han har arbejdet på Michelin kok Den Røde Cottage, inden han blev hentet ind som køkkenchef som afløser for selveste Michel Michaud på Molskroen ved Ebeltoft. I dag er Steffen igang med næste kapitel på sin gastronomiske rejse, i sin rolle som Gastronomisk Chef på Sjette Frederiks Kro
Opskrift
Den søde og stærke smag af chokolade kombineret med den bløde tekstur gør brownies til en skøn delikatesse. Saltkaramel, på den anden side, tilbyder en lille smule af saltet smag, der fungerer perfekt til at afbalancere de søde smagsnoter i brownien. Til sidst tilføjer vaniljeisen en frisk og cremet smag til desserten, der fungerer til at bryde de stærkere smagsnoter i både brownie og saltkaramel.
Ingredienser
Brownie med saltkaramel
Danske bær
Vaniljeis
Sukker Tuille