Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Tobias Evers

Tobias Evers blev i 1999 uddannet kok på Hotel Casino Im Park i Nordrhein Westphalen. Han blev i 2007 tilknyttet, som souschef på Restaurant Coast og blev chef de cuisine i 2009, siden har han dygtigt ledet det ambitiøse køkken ind i Michelin guiden.


Opskrift

Festlig dessert med balloner og hindbær sorbet

Nogle gange får man en opgave, som bare skal løses, denne opgave var det at lave en lækker festlig og frisk dessert til konfirmationsfest, hvor en glad pige skulle konfirmeres. Vi blev lidt kreative og lavede en festlig dessert med balloner af passionsfrugt mousse selvfølgelig serveret med Kastbergs cremede hindbær sorbet.

Passionsfrugt og hindbær har begge en syrlig smag med en sød undertone. Deres smagsprofiler supplerer hinanden godt, og deres syrlige smagsnoter kan afbalanceres med sukker. Men det er ikke kun deres smag, der gør dem til en god kombination. Passionfrugt og hindbær er også begge rige på aromatiske forbindelser, der kan forstærke smagen af hinanden.

Ingredienser

Balloner af passionsfrugt mousse
Hindbær gelé
Hindbær Sorbet