Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Sisse Pernille Busk

Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.


Opskrift

Frangipane med Hindbær Sorbet

Frangipane kagen med de knuste hasselnødder kan i sig selv godt være lidt tung og skal derfor parres med forskellige elementer for at gøre den lidt lettere at komme igennem, men så er den til gengæld også virkelig lækker. I denne version parrer vi den bl.a. med et cremet element via en mørk mælkechokolade creme.

Det er vigtigt at huske et frisk og syrligt element i en dessert med Frangipane pga. dens tyngde. Der har Sisse valgt at benytte sig af en hindbær broken gel, der skal tilføje lidt syre samt friske hindbær, der både bidrager med liv på tallerkenen samt noget friskt selvom mørk chokolade og hasselnød har meget kraft. For at toppe desserten af, serveres den med en flot quenelle af Hindbær Sorbet.

Alle elementerne i desserten giver et rigtig godt samspil, og bidrager virkelig til en god dessertoplevelse med Frangipane.

Ingredienser

Frangipane kage med knust hasselnød
Mørk mælkechokolade creme – for en smule bitterhed
Friske hindbær
Hindbær broken gel
Mørk krystalliseret chokolade
Hindbær Sorbet