Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Andreas Brok-Hartvig

Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.


Opskrift

Panna cotta med Havtorn sorbet

Panna Cotta er virkelig en favorit dessert, hvor mange elementer er i spil, som sammen giver en lækker balanceret dessert. De syltede bygkerner giver fylde og sprødhed, som komplimenteres af amber chokolade. Den cremede panna cotta, får et dejlig syrligt modspil fra den geniale havtorn sorbet. Panna cotta har en blød og cremet konsistens, mens sorbet har en frisk og forfriskende smag. Sammen er denne kombination en perfekt balance mellem den søde og syrlige smag. Sorbeten tilføjer en skarp friskhed til desserten, hvilket øger appetitten og gør hver bid til en fuldendt oplevelse. Havtorn sorbet er især foretrukket i denne kombination på grund af dens syrlige smag, som giver det perfekte modspil til panna cottaens naturlige sødme.

Ingredienser

Kastbergs Havtorn Sorbet
Panna Cotta med honning
Syltede bygkerner
Amber Chokolade