Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
Opskrift
En rigtig lækker efterårdessert med whisky pecan pie. Den søde syrlige havtorn sorbet med sin friske skarpe profil giver et dejligt modspil til den lidt tunge knasende pecan pie. Dette er en populær dessert i USA, hvor den ofte serveres ved festlige lejligheder. Det er også en klassiker i Thanksgiving menuen. Den søde og fyldige smag af nødder og sirup går godt med en let syrlig sorbet, såsom Havtorn Sorbet. Sorbetten afbalancerer nøddernes sødme og siruppens tærte smag. Når man kombinerer disse to smage i én bid, får man en balance af sødme og syrlighed, som forhøjer oplevelsen i munden.
Ikke kun er smagen fantastisk, men disse to desserttyper er også visuelt attraktive, når de serveres sammen. Den orange farve fra sorbetten og den brune farve fra tærten giver et flot og farverigt billede, der hurtigt vil fange øjet og gøre dine gæster imponerede.
Ingredienser
Kastbergs Havtorn Sorbet
Pecan Pie med whisky
Brændt marengs