Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Dean Jespersen
Køkkenchef på Restaurant Gastronomisk Institut på Knudhule Badehotel i Ry. Udlært i 2000 på Hotel Hanstholm , efterfulgt af nogle år i Norge som souschef på gourmetrestauranten ‘De Fem Stuer’, for siden at vende hjem til Restaurant Fureby i Århus, inden etableringen af Gastronomisk Institut med Anders Kalstrup.
Opskrift
Pecan Pie er oprindeligt fra de amerikanske sydstater, denne er en lidt lettere udgave, serveret med hvid chokolade / karamel creme med Kastbergs Vanilje is som quenelle. Pecan Pie er en dessert, der kombinerer sprødhed, sødme, nøddeagtig smag og en blød tekstur – alle disse elementer er perfekt afbalanceret og skaber en dejlig smagsoplevelse.
Kombinationen af varm pecan pie og kold vaniljeis resulterer i en perfekt blanding af smagsoplevelser og teksturer. De sprøde nødder og den søde pie er balanceret af den bløde konsistens af vaniljeis. Når du tager den første bid, vil du føle den søde og krydrede aroma fra pecan fyldet, fulgt af den bløde og cremede smag af vaniljeis. En bid mere og du vil sætte pris på den bløde og glatte konsistens af isen sammen med det knasende bid fra nødderne i tærten.
Ingredienser
Pecan Pie
Salt karamel crunch
Hvid chokolade / karamel creme
1 quenelle af Kastbergs Vaniljeis