Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Jakob Møller
Gastronomisk chef hos Aage Damgaard, er uddannet kok of har en fortid, som køkkenchef på Michelin restauranten Frederikshøj og senere på Niels Bugges Kro.
Opskrift
Rabarber er meget velegnet i dessertkøkkenet, hvor dens sur-søde udtryk rigtig kommer til sin ret. I denne dessert bruger vi netop syrlighed til at give modspil til curden og vaniljeisen. Den unikke sød-syrlige smag med en knasende konsistens i bunden og blød rabarberfyld er virkelig noget for sig selv. Denne tærte er også en god mulighed for at udforske og afprøve forskellige smagskombinationer sammen med rabarber tærten.
Rabarberens syrlighed hjælper med at give en balanceret smag til tærten og andre søde retter. Når du tilsætter sukker til rabarber, reagerer sukker med syren og mindsker den sure smag, og det går fra at smage surt til at smage sødt. Dette samspil mellem sukkeret og syren giver rabarbertærten den perfekte balance.
Ingredienser
Rabarbar tærte
Rabarber Curd
Rabarber Crumble
Kastbergs Vaniljeis