Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Mads og Kresten fra Restaurant Sabel
Denne dessert er udviklet af Mads og Kresten fra Restaurant Sabel i Silkeborg. Kokkene er udlært fra henholdsvis Café Evald Brasserie og Café samt Traktørstedet Ludvigslyst
Opskrift
Når en croissant steges, sker der noget magisk. I stedet for den lette luftighed får croissanten en skøn, gyldenbrun skorpe og en lækker sprødhed, som også giver et tilskud af smag og tekstur. Denne skorpe gør det muligt for smørret i dejen at trænge ind i luftrum og give croissantens dej en intense smag. Når du derefter tilsætter marcipan crème, får du en sød og glat smag, der supplerer croissantens varme og skønne smag. Sammen skaber de en uimodståelig smag.
Når du kombinerer saltet karamel med en stegt croissant, skaber du en sensationel smagsoplevelse. Kombinationen af salt og sødt accentuerer hinanden og skaber en kompleks smagsoplevelse.
Ingredienser