Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Cheesecake Is

I samarbejde med Them Andelsmejeri har vi udviklet denne Cheesecake Is, med cream cheese og hytteost, Kastbergs egen solbærmarmelade samt karamelliserede hasselnødder.

Denne lækre Cheesecake is indeholder en dejlig fedme og cremethed fra den bedste cream cheese og hytteost fra Them Andelsmejeri. Derudover giver vores lækre egenudviklede solbærmarmelade et frisk pust samt noget syre, der spiller godt sammen med det cremede fra osten. De karamelliserede hasselnødder giver et sidste element til isen med deres lækre crunch.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Cremet Cheesecake Is

Cheesecake is tilblevet i velsmagende lokalt samarbejde

Cheesecake Isen er et godt eksempel på et lækkert produkt, der er skabt i tæt samarbejde mellem to lokale producenter. Kastbergs Gourmet-Is på den ene side og Them Andelsmejeri på den anden side. Them Andelsmejeri forsyner allerede Kastbergs med mælk og fløde af højeste kvalitet, som til dagligt bruges i flødeis og softice. 

Det gode samarbejde ville vi gerne udvide, og vi gik i dialog om hvordan. Der blev hurtigt enighed om, at det kunne være spændende at lave en cheesecake is med brug af ost fra Them. Der er blevet eksperimenteret og smagt til, og dette har begge parter bidraget til, så vi har fundet frem til den helt rigtige smag og sammensætning af råvarer. 

Det er altså blevet til en is, hvor vi har tilsat en dejlig cream-cheese med 33% fedtindhold samt en smagfuld hytteost med 4% fedtindhold. For at give noget modspil til en ellers relativt fed is bruger vi vores egenudviklede solbærmarmelade, der tilføjer en friskhed og en syre til isen. Til at fuldende isen har vi slutteligt tilføjet noget knas i form af smagfulde karamelliserede hasselnødder fra Callebaut. Cheesecake er en lækker is, og vi er stolte af, at vi i samarbejde har kunnet udvikle en is, der er helt unik på markedet.