Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Chokolade Softice

En lækker cremet softice lavet på Kastbergs Dark Chokolade

Denne Gourmet chokolade softice er en dejlig cremet en af slagsen og en softice, der simpelthen bare skal prøves.

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Midtjysk mælk

Softice med egenudviklet chokolade

Hos os er vi vilde med gode råvarer, og vi er ekstraordinært glade for chokolade. Derfor har Joachim Kastberg været i Paris, og i samarbejde med Or Noir chocolatiers har han været med til at udvikle en chokolade, der passer helt perfekt til vores is. Denne kalder vi Kastbergs Dark Chokolade, som er en mørk en af slagsen på hele 72,7%, og den er både dyb og let syrlig i smagen.

Mælken til softice bliver behandlet indenfor 24 timer fra vi har modtaget den. Dette er simpelthen for at holde den så frisk som muligt, og sørge for at holdbarheden på vores softice er så lang som muligt. Det er altid vigtigt med frisk mælk og fløde, når man laver is, men især når man arbejder med softice, da den optøes før brug, så den kan komme gennem softice maskinen, og derfor er holdbarheden netop meget afgørende.

Softice er populært i Danmark på grund af dens alsidighed og nemme tilgængelighed. Det er et godt alternativ til isdesserter som gelato og sorbet, og det kan findes hos de fleste isforhandlere. Derudover er det let at tilpasse sin softice med forskellige toppings og smagsgivere, såsom chokolade og forskellige frugtsmage. Dette gør det til en smagfuld og tilfredsstillende dessert hele året rundt.