Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Citron Hvid Chokolade Lakrids is

Joachim Kastberg har kreeret årets nyhed 2022 - Citron Hvid chokolade lakrids is

Citron, hvid chokolade og lakrids er tre smage, der smager fortrinligt, når de er kombineret. Denne lækre kombination af smage er blevet til en utroligt populær is på relativt kort tid, og det er til at forstå. Den smagsmæssige oplevelse kommer i flere etaper, hvor citron og hvid chokolade smages først, og til sidst får man en elegant smag af lækker lakrids

God til dessert

God til isvafler

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Egenudviklet citron marmelade

Citron Hvid chokolade lakrids is - 3 smage som elsker hinanden

Det er super interessant, at arbejde med forskellige smagskombinationer, og i denne nyhed har ismager Joachim Kastberg netop arbejdet med smagskombinationer.

Der er velkendt at citron, hvid chokolade og lakrids går rigtig godt sammen, det findes der mange eksempler på. For hvem har ikke haft en flirt med chokolade med lakrids eller citron?

I denne is, har Joachim udviklet sin egen citron marmelade, som bliver fremstillet hos lokale Give Konfekture. Dette er gjort for, at sikre en tilpas citron smag, som er både frisk, syrlig og skarp, men også at sikre den helt rigtige konsistens.

Citron marmeladen lægges i isen, sammen med smeltede hvide chokolade og sigtet lakridsrodspulver. Vi sigter lakridsrodspulveret for, at sikre en jævn og tilpas fordeling og mængde, inden vi nænsomt rører elementerne ud i isen så de fordeler sig jævnt og tilpas.