Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Espresso-Honning Is

Espresso Honning is er en specialitet til dig der elsker kaffe

En genialitet til kaffeelskeren fra Joachim Kastberg, hvor han bruger Peter Larsens Espresso fra Viborg som afrundes perfekt med midtjysk honning.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Peter Larsen Kaffe

Coffee Lover

Coffee Lover

Til alle kaffeelskere har vi lavet vores Kastbergs Espresso Honning. Udgangspunktet er en dejlig cremet flødeis med mælk og fløde fra et lokalt mejeri, tilsat den lækreste espresso fra Peter Larsen i Viborg og afrundet med honning for at tage bitterheden.

Netop honningen er helt særlig, den er høstet lokalt i og omkring Herning og Midtjylland. Den passer perfekt, for dens søde og karakteristiske smag går perfekt ind og tager bitterheden fra espressoen, så isen har alt det gode med fra kaffen.

Isen er god både som kugle i en vaffel og som quenelle i en dessert. Klik her og lad dig inspirere af, hvordan Michelinkronede Restaurant Felix fra Glücksburg Strandhotel har benyttet sig af vores Espresso Honning.