Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Espresso-Honning Is

Espresso Honning is er en specialitet til dig der elsker kaffe

Espresso Honning is er en genialitet til kaffeelskeren fra Joachim Kastberg, hvor han bruger Peter Larsens Espresso fra Viborg som afrundes perfekt med midtjysk honning.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Peter Larsen Kaffe

Kaffe is til kaffeelskeren

Til alle kaffeelskere har vi lavet vores Kastbergs Espresso Honning is. Udgangspunktet er en dejlig cremet flødeis med mælk og fløde fra et lokalt mejeri, tilsat den lækreste espresso fra Peter Larsen Kaffe i Viborg og afrundet med honning for at tage bitterheden.

Netop honningen er helt særlig, den er høstet lokalt i og omkring Herning og Midtjylland. Den passer perfekt, for dens søde og karakteristiske smag går perfekt ind og tager bitterheden fra espressoen, så isen har alt det gode med fra kaffen.

De to ingredienser, der kendetegner denne is, købes af lokale producenter, og er et virkelig godt eksempel på en af de værdier, vi hos Kastbergs går rigtig meget op i. Dette er at handle lokalt, hvis det er muligt. Disse råvarer er begge af høj kvalitet, og selvom kaffen naturligvis ikke høstes i Danmark, så støtter vi helst de lokale virksomheder. Honningen derimod er så lokal, som den kan blive, og enkelte af producentens bistader står endda på vores egne præmisser her i Herning.

Isen er god både som kugle i en vaffel og som quenelle i en dessert. Se hvordan Michelin kronede Restaurant Felix fra Glücksburg Strandhotel har benyttet sig af isen i disse desserter ‘Morderne Cappucino med Espresso Honning is‘ og ‘Afternoon Cake med Espresso Honning Is‘. Se også denne Moderne Tiramisu med Espresso Honning Is fra Knudhule Badehotel.