Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Hasselnød Is

En ren, cremet og blød is med smag af intense og smagfulde hasselnødder er hvad, der kendetegner denne hasselnød is.

Vores hasselnød is har naturligvis den velkendte lækre og cremede konsistens, som kendetegner alle Kastbergs Flødeis. Vi modtager den lækreste hasselnøddepasta fra Callebaut, som bliver blandet i isen og tilsammen giver en velsmagende hasselnød is.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Hasselnød is

Hasselnød gror i det meste af Europa

Hasselnød gror i det meste af Europa, også i Danmark og har gjort det i 10.000 år. Tørrede hasselnødder har en markant smag med bitterhed og en karakterfuld aroma og fedme og har mange anvendelsesmuligheder. Brug fx hasselnødder til at tilføje crunch til salater og pastaretter
En simpel måde at give en salat eller pasta mere tekstur er ved at tilføje ristede hasselnødder. Prøv også at bruge hasselnødder i kager og bagværk. Hasselnødder giver en skøn sprød og nøddeagtig smag til kager og bagværk. Erstat evt. mandelmel med en blanding af hasselnødder og mel i din yndlingskageopskrift for at tilføje en ny dimension af smag. Hak også nogle hasselnødder og tilsæt dem i små mængder til din cookie dough eller tærtefyld for at give en interessant struktur.

Hos Kastbergs mener vi naturligvis at hasselnødder skal bruges i desserter, og vi laver selvfølgelig en lækker cremet hasselnød is. I Kastbergs Hasselnød is anvender vi en 100% hasselnøddepasta, som vi tilsætter vores flødeis, med mælk og fløde fra lokale Them Andelsmejeri.

Isen anvendes i ishuse og i særdeleshed i restauranter, hvor isen ofte er køkkenchefens favorit is.