Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Jordbær Is

En cremet Jordbær Is med dejlig smag og konsistens af rigtige jordbær

De modne sukrede jordbær får i denne flødeis rigtig lov til at komme til sin ret. De giver isen en lækker smag af jordbær, og isen smager af præcis hvad der er i den, og det er jordbær.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Danske jordbær

Is med solmodne jordbær fra Samsø

Hvad rimer mere på dansk sommer end jordbær og is? Når Kastbergs laver Jordbær is, er det 100% danske jordbær fra Samsø, der er i. Danske Jordbær smager meget kraftigt, og en af grundene er, at de i Danmark vokser langsommere, end de gør i varmere klimaer, hvilket er med til at give dem ekstra kraftige smag. Jordbærrene vi bruger er af sorten Honeoye, og disse er valgt af en helt særlig grund. De er nemlig både smagfulde og besidder en meget kraftig rød farve. Den bliver faktisk så rød, at den ikke er god at sælge i supermarkederne, da private forbrugere fejlagtigt tror, at den er blevet for overmoden. Denne kraftige farve er til gengæld perfekt til brug i is. Da den giver vores jordbær sorbet og is en god og naturlig farve. Vi tilsætter altså heller ikke kunstig farve i vores is og sorbet.

Læs meget mere om dette i vores blogpost om jordbær fra Samsø

Jordbær isen består foruden jordbær naturligvis også af frisk mælk og fløde fra lokale Them Andelsmejeri, som leverer al mælk til Kastbergs produktion af is.