Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Jordbær Softice

Lækker cremet Jordbær Softice

Alle Kastbergs Softice er virkelig cremede og lækre, og denne er ikke en undtagelse. Vores Jordbær Softice er med sit 11% fedt - og gode konsistens virkelig en lækker cremet is, med dejlig smag af jordbær.

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Frisk mælk

Mælk fra lokale landmænd

Alle Kastbergs Soft Ice er baseret på en blanding af mælk og fløde (11% fedtindhold) og er lækkert cremede. Desuden bliver de tappet flydende ud i dunke ved ca 1 grad og derefter sat i lynfrys ved -35 grader, indtil de har den rigtige kernetemperatur.

Softice er populært i Danmark på grund af dens alsidighed og nemme tilgængelighed. Det er et godt alternativ til isdesserter som gelato og sorbet, og det kan findes hos de fleste isforhandlere. Derudover er det let at tilpasse sin softice med forskellige toppings og smagsgivere, såsom chokolade og forskellige frugtsmage. Dette gør det til en smagfuld og tilfredsstillende dessert hele året rundt.