Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Jordbær Sorbet

Denne Jordbær Sorbet har en cremet konsistens og intens smag af Honeoye jordbær fra Samsø.

Kastbergs Jordbær Sorbet er en absolut favorit blandt både vores kunder og medarbejdere. De solmodne sukrede Honeoye jordbær får i lov til at tale for sig selv, og sorbeten smager af lige præcis, hvad der er i den. Og det er jordbær.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Jordbær fra Samsø

Dansk Jordbær Sorbet

For mange er noget af det bedste ved sommeren, søde friske danske jordbær, som kan nydes fra stilk, med mælk på eller en af tusinde andre måder. Hos Kastbergs elsker vi også danske jordbær, og har søgt i flere år for at finde de helt rigtige bær, som vi kan anvende i vores Kastbergs Jordbær Sorbet.

På Samsø dyrker de sorten Honeye, som er meget velegnet til is, for det udemærker sig ved at være fuld af smage og farve. Samtidig er mikroklimaet på Samsø, aldeles fantastisk til dyrkning af Jordbær.

Så hvert år køber vi den sene høst af Honeye jordbær fra Samsø, som sikrer at vi kan levere jordbær produkter lavet på de bedste jordbær vi kan finde, året rundt.

Forud for hver produktion, optør vi de frosne bær med et lag sukker, en proces som provokerer endnu mere smag frem i jordbærerne. Dette foregår altid med 10 kgs bær i en 20 liters spand, og mange af dem, efterfølgende blendes jordbærrene inden det laves til den lækreste cremede produkt, med en frisk og intens smag af jordbær.

Den er populær blandt både børn og voksne, som gerne nyder den fra ishuse som vaffelis eller i restauranter, hvor den er kan anrettes som kugle eller quenelle i et utal af kombinationsmuligheder, men gerne med et element af chokolade.

Sorbet kan bruges til mange ting pga. den rene smag, og hvis du klikker her, vil du kunne se opskriften på en Strawberry Daiquiri.

Den kan naturligvis også bruges i en række lækre desserter som dem du kan finde i vores blogindlæg om populære jordbær desserter med is.