Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Jordnød-Karamel-Chokolade is

Jordnød-Karamel-Chokolade is har en perfekt balanceret og velkendt smag, som er meget kendetegnende for denne is

Lækker jordnøddeis samt karamel og chokoladesauce er forenet i denne lækre is

God til dessert

God til isvafler

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Med mælk og fløde

Lokale råvarer

Egenudviklet Karamelsauce

Jordnød-karamel-chokolade - En velkendt smagskombination

I denne lækre is har Is-mager Joachim Kastberg her fortolket en velkendt smagskombination.

I Kastbergs version af denne Jordnød-karamel-chokolade is laves der en lækker jordnødde – eller peanutis, som er sød og har en lækker nøddesmag og helt uden bitterhed. Sammen med isen blandes vores hjemmelavede saltet karamelsauce og chokoladesauce i. Denne is opbygges i lag, således er både smagen af jordnød, saltet karamel og chokolade i hver mundfuld. Der er ikke noget at sige til at denne er en sommerfavorit hos både store og små.

Isen er også blevet lidt af en Kastbergs special. Det er den fordi der indgår flere af Kastbergs egenudviklede råvarer. Bl.a. indgår vores egenudviklede saltet karamel sauce, som i længere tid også har indgået i produkter som vores Saltet Karamel is og Bananasplit is. Som noget nyt fra 2023 indgår også en egenudviklet chokolade creme. Denne er ligeledes med til at tage jordnød-karamel-chokolade isen til næste niveau, ligesom den også indgår i bananasplit is og chokolade kiks is.