Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Kirsebær Sorbet

Kirsebær Sorbet har en Intens smag med perfekt balance mellem det søde og sure fortolket af Joachim Kastberg

Kirsebær sorbet lavet på lækre og smagfulde kirsebær. En sorbet med en fyldig konsistens. Kirsebærsorbet er en sand nyklassiker og specielt populær henover julen.

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Bedst ved ca. -16

Håndlavet

Lokale råvarer

Saftige kirsebær

Inspiration

Denne kraftige, smagfulde sorbet er populær i de kolde måneder og juletiden, og vi vil gerne give lidt inspiration til, hvordan den kan bruges.

Den nemmeste måde at bruge kirsebær på i dine desserter er at bruge den frisk. Kirsebær kan bruges som en topping på kager og tærter, eller de kan også serveres direkte sammen med flødeskum eller is. Husk på, at kirsebær er sæsonbetonet, og anvendelse udenfor sæsonen kan betyde, at frugten ikke er lige så sød som den plejer at være.

Kirsebær egner sig også til is og sorbet, som er fantastiske til at nyde på en varm sommerdag. Med deres skønne naturlige sødme og fantastiske røde farve, er de en fantastisk måde at give is og sorbet på en anden form for smag. Kirsebær kan også anvendes i en varm dessert, såsom kirsebærlagkage med vaniljeis.

Til højre kan du se Kastbergs Kirsebær Sorbet blive brugt i en dessert, hvor den står på en bund af risalamande og overdrysset med mandler.