Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Lemon Sorbet

Frisk og syrlig Lemon sorbet lavet på ren citronsaft.

Multifunktionelle lemon sorbet er både frisk, skarp og rensende. Den er syrlig og læskende og vil være lækker på egen hånd en varm sommerdag, god som modspil til en måske lidt sød dessert eller bare som ganerenser.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Masser af syre fra citronen

Friskpresset citronsaft

Den velkendte gule citrusfrugt, citronen er et grundelement i ethvert professionelt køkken, hvor citronen står øverst i kategorien “surt”, sammen med lime, æbler, syrnede mælkeprodukter, eddike, pickles m.fl.

Kastbergs Lemon Sorbet er lavet med friskpresset citronjuice, og har en fremtrædende og karakteristisk citronsmag, hvilket gør den elsker som en forfriskning på en varm sommerdag, som ingrediens i en lækker dessert eller som grundstof i en forfriskende cocktail som den til højre.

Mulighederne med lemon sorbet er mange, flere restauranter serverer den i kombination med søde frugter, det kunne være anrettet som en carpaccio af jordbær eller ananas, eller som ganerenser, mulighederne er mange.