Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Nougat-Honning is

Lækker is med smag af Nougat og rundet af med sød honning. Nougat-Honning is er en rigtig klassiker.

Kastbergs Nougat honning is er Joachim Kastbergs fortolkning af en klassisk nougatis. Denne er særlig fordi, den både indeholder hasselnøddekrokant samt dansk honning høstet lokalt i Midtjylland.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Hasselnødde Knas

Midtjysk honning

Nougat honning isen blev forbedret i begyndelsen af 2021, hvor den anvendte akacie honning fra Ungarn blev udskiftet med dansk honning høstet i Midtjylland. Hermed er produktet mere bæredygtigt, for hvorfor anvende akaciehonning fra Ungarn, når vi har den lækreste honning lige ved døren. Faktisk høster honningavleren så lokalt at enkelte af hans bistader står på matriklen hvor Kastbergs har sin produktion. Så bliver det ikke meget mere lokalt.

Derudover indeholder isen hasselnøddeknas som tilsættes isen ved håndkraft i 3 omgange og som skånsomt mixes i isen med paletkniv, således der er noget af dette indhold i samtlige kugler lavet af Kastbergs Nougat-Honning is.

Ikke nok med at der benyttes lækker lokal honning, så er mælken også lokal, og desuden af absolut højeste kvalitet. Mælken købes af Them Andelsmejeri, som ligger ikke langt fra produktionen i Herning. Desuden henter de al deres mælk inden for en radius af 30km fra deres eget mejeri, så mælken flytter sig ikke på noget tidspunkt ret langt. Det betyder korte transporttider og lavere CO2 udslip. Det er noget vi med bæredygtighedsøjne kan lide.