Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Pistacie Is

Kastbergs Pistacie Is er en fusion af nordisk og italiensk, frisk dansk mælk og fløde samt italiensk pistacie.

Isen er tilsat en pistacie blanding, der giver isen den velkendte nøddesmag, der på samme tid er både let syrlig og en smule sød. Pistacien giver isen en mild grøn farve, og den ser derfor ikke ud som mange andre pistacieis, der tit farves så de får en skarp grøn farve.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Pistacie is

Den smilende nød

I Kina er pistacie træet Pistacia Vera naturlig hjemmehørende, måske hvorfor at kineserne kalder den lille grønne nød for den smilende nød, ikke sært at den er populær.

Pistacie i én eller en anden form er en vigtig ingrediens i mange desserter rundt om i verden. Fra italiensk gelato til de lækreste kager; pistacien tilfører en ekstra dybde til enhver dessert. Nødderne kan bruges som fyld i chokoladekonfekt, drysses over is eller børneserveringer eller bruges til at forbedre kager og småkager med deres signatur nøddeagtige smag

I Kastbergs is anvender vi en pistaciepasta lavet på 100% pistacienødder, vi bruge denne særlige pasta fordi, den netop kan bringe den velkendte runde og rige nøddesmag frem i isen.

Denne is har en lækker konsistens, præcis som nødden selv, og er velegnet som både kugle og quenelle og både i ishuse og lækre gourmet desserter.