Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Rom-Rosin Is

Rom-Rosin Is har en lækker smag fra de mørke langtids marinerede rom rosiner i denne moderne fortolkning af en klassiker.

Kastbergs Rom Rosin er en lækker is, hvor den søde iscreme lige får et dygtigt modspil af bid og varme fra de rom marinerede rosiner.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Rom marinerede rosiner

Is med rosiner marineret i rom

I Kastbergs Rom-Rosin is anvender vi Fanø Roms prisvindende “Havfruen” rom, som er en jamaicansk rom modnet i egetræstønder på Fanø, tilsat lokale karakteristiske smage som havtorn og lynghonning.

Denne lækre rom bruges til at marinere de lækre jumbo rosiner med, så de smager sødt, men med bid fra den elegante Havfruen rom fra Fanø.

En af de primære grunde til, at vi elsker rom-rosin is er dens helt unikke smagsprofil. Kombinationen af rom og rosin giver den en unik smag, der differentierer sig fra andre is-varianter. Rommen tilfører en rund smag, der komplementeres flot af rosinernes sødme. En perfekt blanding af smage, der er svær at modstå. Desuden er det ikke en specielt udbredt smagsvariant, hvilket er en anden grund til at elske den. For mens der findes et hav af forskellige is-varianter, så er der ikke mange, der har smagt rom-rosin is. Hvilket gør den til en unik og spændende variant at prøve.

En anden vigtig årsag til, at denne er elsket er, at det er en variant, der har eksisteret i flere årtier, og fremkalder nostalgiske følelser, specielt blandt den lidt ældre generation, der husker at have fået den for mange år siden. Isen består stadig den dag i dag og frembringer mange minder.