Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Solbær Sorbet

Store saftige midtjyske Ben Tron solbær samler sublim smag og farve i denne højintense Solbær Sorbet

En dyb og rig sorbet lavet på saftige solbær. Solbær Sorbeten er lækker, cremet og rund i smagen og smager af sommer og sol.

Bedst ved ca. -16

God til dessert

God til isvafler

God til quenelle

Håndlavet

Lokale råvarer

Store saftige solbær

Solbær fra Midtjylland

I denne sorbet anvender vi store saftige Ben Tron Solbær fra Midtjyske Kjellerup, og benytter samme proces som ved andre frugtbaserede sorbeter, hvor vi optør 10 kgs bær i en 20L spand med et lag sukker på toppen. De frosne bær optøs langsomt, og sikrer hermed en oprigtig og dyb smag af solbær.

Efter optøning blendes og sorteres bærrene inden de laves til en lækker og cremet sorbet, som fremstår med en intens smag af solbær. Denne er meget velegnet til desserter og kan anrettes som både kugle og quenelle.

Den smager kraftigt og syrligt, den er lækker i en vaffel om sommeren, og er specielt velegnet som quenelle til at give modspil i en sød dessert. Michelin kronede Restaurant Coast har på billedet til højre givet et fremragende bud på, hvordan dette kan sammensættes. Se flere lækre desserter med solbær sorbet samt lær mere om vores solbær marmelade og solbær sorbet her.