Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Vanilje Softice

Lækker cremet gourmet vanilje softice

Denne lækre gourmet vanilje softice er lavet på mælk og fløde (11% fedtindhold), og er med til at gøre den fyldig og cremet. På samme tid er isen også tilsat ægte Madagasker vanilje pearls for at give isen den helt rigtige smag af vanilje.

God til dessert

God til isvafler

Håndlavet

Lokale råvarer

Med mælk og fløde

Frisk mælk

Softice af mælk fra lokale landmænd

I denne softice bruger vi Madagaskar vanilje pearls, som er kendt for deres meget komplekse smagsprofil, og giver vores softice en rig smag af vanilje. Mælken til vores softice laves desuden altid til softice indenfor 24 timer fra levering, da dette giver den mest friske softice og længste holdbarhed. Frisk mælk er altid vigtigt, når man laver is, men det er ekstra vigtigt med softice lavet på rigtig mælk og fløde, da softice optøes inden brug for at kunne komme gennem softice maskinen ude i ishuset.

Alle Kastbergs Softice varianter er lavet på en blanding af mælk og fløde med et fedtindhold på hele 11%. I mange produkter er et højt fedtindhold ikke noget at prale af, men i tilfældet med is, er fedtindhold med til at forstærke den lækre cremede tekstur, vi gerne vil have frem.

Softice er populært i Danmark på grund af dens alsidighed og nemme tilgængelighed. Det er et godt alternativ til isdesserter som gelato og sorbet, og det kan findes hos de fleste isforhandlere. Derudover er det let at tilpasse sin softice med forskellige toppings og smagsgivere, såsom chokolade og forskellige frugtsmage. Dette gør det til en smagfuld og tilfredsstillende dessert hele året rundt.