Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.


Blog

Danmarks førende fødevaregrossister

I dette indlæg kan du læse lidt mere om, hvor man kan købe Kastbergs Gourmet is, samt hvilke fødevare grossister, der forhandler vores flødeis, sorbet og softice

Hvor kan man købe Kastbergs Is?

Kastbergs produkter sælges til hoteller, restauranter, caféer og andre professionelle køkkener. Man kan få adgang til produkter ved at kontakte sin grossist, Kastbergs sortiment føres de markedsledende grossister: AB Catering, BC Cateringer, Inco, Dagrofa og Hørkram Foodservice.

Hvorfor kan man ikke købe produkterne i supermarkedet?

Dette er et spørgsmål vi får ret tit får af private, og der er flere gode grunde til det.

Bl.a. vil vi rigtig gerne arbejde med fødevareprofessionelle og gastronomien, eller rettere sagt sælger vi altså kun vores is og sorbet til folk der arbejder i foodservice industrien, eksempelvis restauranter, hoteller, caféer og ishuse. Blandt disse er det ishuse, der gerne vil noget ekstra med deres ishus, som er udover det sædvanlige masseproducerede is, man også kan få i supermarkeder, og det er restauranter og kokke, der gerne vil have is af den højeste kvalitet til deres desserter, og måske ikke har tid til selv at lave den pga. personale mangel, eller bare ikke selv kan lave isen bedre.

Hvis vi solgte vores is i alle supermarkederne, ville vi miste mange af disse restauranter, da isen vil være for tilgængeligt for alle, og ikke længere være noget specielt. Det vil være sværere at argumentere for at købe en dessert i en restaurant, hvis man kan gå ned og få den samme is i et supermarked efterfølgende.

Desuden ville vi ikke være tror mod vores koncept, som bl.a. består i, at vi gerne vil arbejde med gastronomien. Vi mener, at det er her vi hører hjemme, og vi ville miste et af vores vigtigste USP’er, hvis vi pludselig kunne findes i supermarkederne.

 

Hvem er AB Catering

AB Catering stiftet i 1984, hvor driftige iværksættere etablerede selskaberne ved at sammenslutte deres respektive grossistvirksomheder i Aalborg, Aarhus og Holstebro. Siden er afdelingerne i Ribe og København kommet til. Det betyder, at AB Catering består af 5 afdelinger, der er ejet af Dansk Cater, som ligeledes ejer BC Catering og Inco.

Kastbergs produkter er tilgængelige i alle afdelinger, såvel som et hav af andre fødevarer, som hver dag håndteres på afdelingernes lagre, for at blive distribueret af egne distributionsbiler.

AB Catering Aalborg

Kystvejen 80, 9400 Nørresundby

AB Catering Holstebro

Nyby Høje 5, 7500 Holstebro,
AB Catering Ribe

Ole Rømersvej 6, 6760 Ribe,

AB Catering Aarhus

Beta 1, 8382 Hinnerup,

AB Catering København

Park Allé 362, 2605 Brøndby,

Hvem er BC Catering

BC Catering er ejet af Dansk Cater og er således et søsterselskab til AB Catering og Inco. BC Catering blev stiftet i 1992, hvor afdelingen i Odense blev købt og etableres i Dansk Cater. Siden er virksomheden vokset yderligere, hvor navnligt opkøbet af Beauvais Catering gav tyngde.

 I dag består BC Catering af 5 afdelinger fordelt i Jylland, Fyn og på Sjælland forsynes BC Catering, hoteller, restauranter, café og andre professionelle køkkener med fødevarer. Hos alle afdelinger kan du købe Kastbergs produkter, og få dem leveret med en af afdelingens mange distributionsbiler.

BC Catering Odense

Blækhatten 10, 5220 Odense SØ

BC Catering Aalborg

Jellingvej 24, 9230 Svenstrup

BC Catering Skanderborg

Niels Bohrs Vej 20, Stilling, 8660 Skanderborg

BC Catering Kolding

Kokbjerg 28, 6000 Kolding

BC Catering Roskilde

Langebjerg 17, 4000 Roskilde

 

Hvem er Dagrofa Food Service / DGFS

Dagrofa er en dansk fødevaregrossist som forsynes danske hoteller, restauranter, caféer og andre professionelle køkkener med varer fra deres sortiment med mere end 30.000 varenumre. Virksomheden er startet i 1961 og har gennem opkøb og fusioner vokset sig til en af de markedsledende grossistvirksomheder. 

Virksomheden har i dag to terminaler i henv. Middelfart og Ishøj, Ishøj-afdelingen fungerer også som selskabets hovedkontor. Foruden de to terminaler har virksomheden også 29 cash & carry butikker, som ligger fordelt over hele landet. Kastbergs sortiment ligger på begge terminaler, og kan således distribueres over hele landet.

Dagrofa Food Service Ishøj

Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Dagrofa Food Service Middelfart

Langelandsvej 17, 5500 Middelfart

 

Hvem er Hørkram

Hørkram er en dansk totalleverandør og fødevaregrossist til det professionelle food-service marked. Virksomheden er mere end 50 gammel og vokset sig stor gennem opkøb og fusioner, siden 2009 har virksomheden været ejet af tyske CITTI, som er Tysklands største fødevaregrossist, med hovedkontor i Kiel.

Hørkram betjener deres kunder fra deres to terminaler i henv. Århus og Sorø, hvor Sorø ligeledes er dansk hovedkontor. Virksomheden har egen fiskeproduktion, slagterafdeling og mere end 30.000 varenumre. 

Hørkram Sorø

Centervej 1, 4180 Sorø

Hørkram Aarhus

Torshøjvej 59, 8362 Hørning