Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.


Blog

Statiske og ventilerede display isfrysere

Statiske og ventilerede display isfrysere

Når man snakker om display frysere til is-opbevaring og scooping af is, er der to hovedtyper: statisk display og ventileret display frysere. Lad os se nærmere på hver enkelt type fryser og deres respektive fordele og ulemper.

Statisk Display fryser

Først op, den statiske display isfryser. Disse frysere er perfekte til opbevaring af færdigpakkede is-produkter som pints, vaffelis og ispinde. De er designet til at holde en ensartet temperatur og holde din is i den perfekte konsistens, lige til at tage op og spise. Den store opbevaringsplads betyder, at du kan holde ekstra lager klar til brug, mens de klare låg giver kunderne et lækkert visuelt overblik over dine produkter.

En stor fordel ved statiske display frysere er deres overkommelige priser. De har tendens til at være billigere end deres ventilerede display-modstykker. Derudover kræver de mindre vedligeholdelse og er nemmere at rengøre.

De statiske display frysere har dog et par ulemper. For det første er de ikke den bedste mulighed for at opbevare is eller gelato af højere kvalitet, der kræver en præcis temperatur, hvis isen skal være perfekt at kugle. Da de ikke har ventilator-assisteret ventilation, kan der være temperaturvariationer inde i selve fryseren.

Ventileret Display Fryser

På den anden side, hvis du ønsker at opbevare is eller gelato af højere kvalitet kan en ventileret, blød is-udstillingsfryser være den bedre løsning. Disse frysere har forbedret ventilation, som sikrer ensartet temperatur regulering i hele enheden. Luftfugtigheden holdes også så lav som muligt, hvilket er med til at opretholde kvaliteten af ​​din lækre is.

Den ventilator assisterede ventilation giver en mere jævn holde temperatur takket være ventilationen, der tvinger kold luft rundt i hele fryseren og giver mulighed for det perfekte scoop eller kugle hver gang. Den ventilator assisterede ventilation er ideel til et travlt butiksmiljø, hvor låget på fryseren åbnes regelmæssigt og dermed lukker kold luft ud af fryseren. I denne situation hjælper ventilationen med at holde en jævn temperatur hele vejen igennem og fastholde produkternes udseende og reducere uønskede iskrystaller i at danne sig oven på isen. Disse frysere er ideelle til isbutikker, gelatobutikker eller ethvert sted, der ønsker at sælge premium frosne desserter. De kommer også med en række forskellige designs og stilarter, der kan matche enhver is-butiks indretning.

Ulempen ved ventilerede display frysere er deres omkostninger. De er typisk dyrere end statiske display frysere. Derudover kræver de mere vedligeholdelse og rengøring på grund af deres ventilationssystem.

Når det kommer til at drive en frossen dessert virksomhed eller isbutik, er det vigtigt at vælge den rigtige display fryser til din is. Både statiske og ventilerede display frysere tjener forskellige formål, og beslutningen afhænger af omkostningerne og kvaliteten af ​​dine produkter.

Det er vigtigt at bemærke, at til langtidsopbevaring anbefales det at opbevare is ved -18C eller derunder. Men hvis du kugler is, kan du med fordel indstille din fryser til en lidt varmere temperatur for at gøre det nemmere at kugle isen. Mange isbutikker indstiller deres frysere til mellem -13 til -16 grader celsius i disse situationer.

Som konklusion, uanset om du driver en isbutik, en gelatobutik eller bare har brug for et sted at opbevare dine yndlingsfrosne lækkerier derhjemme, er der en udstillingsfryser til alle, og så kan dine kunder nyde dine frosne desserter fuldt ud!