Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Jon Horskjær
Udlært som kok i 2009 og har siden arbejdet, som bl.a. køkkenchef hos Café Evald og Brasserie i Silkeborg. Jon er en meget dygtig kok, som er inspireret af det franske køkken og hylder gode råvarer og hele jord til bord konceptet.
Opskrift
Chokoladefondant, også kaldet blødende chokoladekage. Denne dessert kan findes på mange restauranter, og selvom den er meget populær, kan den være svær at lave helt perfekt. Bl.a. fordi den både skal være flydende indvendig samt sprød udenpå. Hemmeligheden til succes er at bruge en chokolade af høj kvalitet med et højt kakao indhold, som hjælper chokolade med at emulgere og give desserten en cremet tekstur.
Ingredienser
Chokolade fondant
Solbær coulis
Crumble
Quenelle af Kastbergs Vaniljeis