Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Felix Hirschmüller
Opvokset i Menden ved Dortmund, og en allerede erfaring kok og dessertkok. Felix har arbejder som netop dessertkok på den 1- stjernede Michelin restaurant “Der Schnedier” og siden på Camers Schlossrestaurant, som ligeledes er en et-stjernet Michelin-restaurant. I Dag er han souschef på Restaurant Coast, Sylt
Opskrift
Vi har altid veganske retter på menuen, og denne dessert er lavet med veganske produkter herunder vegansk chokolade fra Valrhona. Desserten er både eksotisk og en sommerdessert, og så en lækker vegansk en af slagsen. Veganisme er en stærkt voksende tendens på, noget der skaber en stor efterspørgsel af veganske måltider i restauranter. Mens mange restauranter tilbyder veganske hovedretter, salater, suppe og forretter, har ikke alle tænkt på at inkludere en vegansk dessert på menuen.
Ingredienser
Jordbær og kokostærte
Kokos creme
Jordbær creme
Ristet kokos
Jordbær Sorbet