Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Andreas Brok-Hartvig
Andreas Brok-Hartvig er uddannet kok, restauratør i Fredericia og indehaver af Brok-Hartvig Studios hvor han fungere som koncept- og udviklingskok samt sparringspartner i fødevareindustrien.
Opskrift
I juletiden er den velkendte risalamande med kirsebær sauce et absolut must-have på menukortet. For at det ikke bliver det samme som sidste år, har jeg forsøgt et lave en variant hvor kirsebær saucen udskiftes med Kirsebær Sorbet i denne lækre hjemmelavede Risalamande med Kirsebær Sorbet.
En grund til, at så mange elsker risalamande, er den perfekte balance af sødme og syre. Risene i grøden er let sødede, men surheden i kirsebærsaucen skærer igennem og afbalancerer. Saften fra kirsebær er også varm og passer godt til en kold dessert. Det er den perfekte afslutning på et traditionelt dansk julebord.
Ingredienser
Kastbers Kirsebær Sorbet
Hjemmelavet Risalamande
Kirsebær