Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Peter Daniel Madsen

Altid nysgerrig. Med den egenskab har Peter arbejdet og dygtiggjort sig hos bl.a. Noma, Geranium, Acme i New York og Tom Aikins i London Her har han ladet sig inspirerer af andre dygtige kokke og fået udviklet sin syn på råvarer, originalitet og fået en udviklet forståelse for verdens forskellige køkkener. Med denne solide ballast, fungere Peter som både køkkenchef og gastronomisk chef fra Madklubbens asiatisk inspirerede Hanzo restauranter.


Opskrift

Bouillon og lakrids med rabarber sorbet

Lakrids, specielt den rå lakridsrod som vi elsker i Norden, tilfører en sød, næsten krydret dybde, der kan løfte bouillonens og rabarberens smage. I Danmark er lakrids en national skat, og dens brug i både søde og salte retter vidner om en sofistikeret smagspallette.

Rabarber sorbet bidrager til en forfriskende syrlighed, som puster nyt liv i den dybere umami- og lakridssmag. Dens iskolde temperatur får også de andre smage til at ‘poppe’, hvilket skaber en endnu mere dramatisk og tilfredsstillende effekt på ganen.

Ingredienser

Bouillon
Lakrids
Rabarber Sorbet